ERZURUM / PASİNLER - Kavuşturan İlkokulu

Kavuşturan İlkokulu

Adres
KAVUŞTURAN MAH. KAVUŞTURAN KÜME EVLERİ KAVUŞTURAN ORTAOKUL SİTESİ NO: 183/1 PASİNLER / ERZURUM
Vizyon
Çocukların değer gördüğü, İlişkileri önemsemenin teşvik edildiği, Araştırma ve keşif için cesaretlendirildiği, Kendine has olmanın değerli olduğu, Çocukların yetkinliklerindeki gelişmelere odaklanırken anne babaların da incelendiği, Sıradışı kaliteye sahip pozitif bir öğrenme ortamı yaratmak. Sıra dışı bir kaliteye sahip bir pozitif öğrenme ortamı hayal etmektedir.
Misyon
Çocukların sağlıklı bir şekilde öğrenebilecekleri ve keşfederek büyüyebilecekleri heyecan verici bir okul ortamını geliştirmek.
YAZ SAATİ: 09.00-15.10 GÜZ SAATİ: 08.30-14.40
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
MAHALLEYE ULAŞIM MİNİBÜS VEYA ÖZEL ARAÇLARLA YAPILMAKTADIR.ÖĞRETMENLERİN OKULA GİDİŞ-GELİŞLERİ İÇİN SERVİS MİNİBÜSÜ KULLANILMAKTADIR.MAHALLEYE YOLCU TAŞIMA AMAÇLI BELEDİYEYE AİT BİR SERVİS HATTI BULUNMAMAKTADIR.
MAHALLE
ERZURUM İL MERKEZİNE 42 KM, PASİNLER İLÇE MERKEZİNE 7 KM